The Plasterers Forum App Bugs

Members online

Status
Not open for further replies.

Gazmonster

New Member
Yea I noticed that. I think there was a free period but my brain was pickled during that time. 2 quid aint alot if you are on all the time
 

Arti

Well-Known Member
Im not getting anything but a blank phone screen...........................:RpS_crying:
 
what phone are you using?

if you get a blank screen - I have been closing and re opening (this is a known bug and is being addressed) not a permanent fix but a temp solution

I get the notifications in the notifications tab in the app...
 

Arti

Well-Known Member
what phone are you using?

if you get a blank screen - I have been closing and re opening (this is a known bug and is being addressed) not a permanent fix but a temp solution

I get the notifications in the notifications tab in the app...

its a samsung galaxy android thingy
 

Arti

Well-Known Member
This bloody app mularkey is a car crash Daniel...........................:RpS_sneaky:
 


so got to the apps menu and scroll down to settings click that and go to the bottom of the page and click the bit about the cache :)
 

Arti

Well-Known Member


so got to the apps menu and scroll down to settings click that and go to the bottom of the page and click the bit about the cache :)

I can only get a black screen when i open up the App................................have you been listening to a word ive been saying on here Daniel or what .......................:rolleyes) . Can i just remind you that ive paid top dollar for this crapp
 
so the app does not open at all?

I thought that was a one time thing....

Have you turned your phone on and off?

I have not had any reports of it doing that.....
 
Try re-installing it @Artisan998.

I'm still having to force stop it every other time like @beddy. What phone have you got Beddy?

Hopefully that is fixed now with the update I have just done... forum side! :)

With @ARTisans998 issue it does sound like its not been installed properly or was interrupted while downloading....
 
Last edited:

Arti

Well-Known Member
so the app does not open at all?

I thought that was a one time thing....

Have you turned your phone on and off?

I have not had any reports of it doing that.....

Im updating my moby and hopefully it will sort it.............................wait out
 

Arti

Well-Known Member
The black screen has gone.In my settings ive got the notifications box ticket but im still only getting new posts........:confused:
 
I am not getting notification notifications on my phone... I think thats due to a setting in my profile forum side....
 
Status
Not open for further replies.
Top